PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

.: CAMPS :.

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

. Meadowpack .

Het kamp van de MeadowPack ligt ergens verborgen achter enkele heuvels. De ingang is gecreëerd door enkele struiken die uitsteken. Het kamp zelf is goed beschut tegen de wind, al is het ietwat minder goed beschermd als het regent.

00
Geen nieuwe berichten

. Oakpack .

Het kamp van de OakPack ligt goed verstopt in het grootste deel woud van alle Packs. De ingang ervan is gemaakt door één overhangende wilg en dus moet je door de bladeren van de overhangende boom stappen. Het is wel een klein beetje opvallend dus kun je makkelijk raden dat erachter het kamp ligt.

00
Geen nieuwe berichten

. Cavepack .

Het kamp van de CavePack ligt in een grot van een berg, en ooit was dit een oude mijn. Met vele tunnels worden aan ondergrondse kamers verbonden. De binnenplaats is helder verlicht met kristallen. De leader spreekt vanaf een mijnkarretje die op zijn kop ligt. De dens zitten in verschillende hoeken, en langs elke den staan kristallen. De rails ligt er nog steeds en tolt door de hele berg heen.

00
Geen nieuwe berichten

. Waterpack .

Het kamp van WaterPack ligt naast de waterval, voor de helft verscholen in de rots van de waterval. Via dat kun je naar boven lopen, waar je bij de Alpha den uitkomt, met zijn Pack Speaker, de plaats waar de Alpha naar zijn Pack spreekt. Zijn den ligt onder de grond en de Puppy den ligt onder hem. Tegenover ligt de warrior den, waarlangs de Pupil den. In het midden van het kamp ligt de Healer den.

00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten