PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

.: OTHER :.

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

. Housers Territory .

Hier wonen de Housers. Housers zijn honden die bij de mensen wonen. Vaak zijn deze honden klein, maar soms zitten er ook grote Pitbulls en Boxers bij. Deze vinden niet vaak de Packs, maar het gebeurt soms wel eens...

00
Geen nieuwe berichten

. The Place of Death .

Een eindje van het dorpje vandaan, staan een paar graven. Maar niet enkel graven, ook botten liggen her en der verspreid. Het is nou niet bepaald een plaats waar je om middernacht wilt zijn, zeker niet als sommigen ook nog eens beweren dat het daar spookt.
00
Geen nieuwe berichten

. Borderlines .

De borderlines zijn makkelijk te overtreden, maar als je deze overtreedt, staat je een fikse straf te wachten. Je zou alleen maar de borderlines over mogen steken als je toestemming hebt van de Alpha of Béta.

00
Geen nieuwe berichten

. The Weeping Willow .

Midden tussen de 4 packs staat een grote treurwilg. Elke Moonly Meeting komen honden hierheen voor de maandelijkse meeting tussen de packs. Deze plek is heilige grond voor de dieren en de kans dat hier gevochten wordt is klein, maar niet ondenkbaar.

00
Geen nieuwe berichten

. Random Forest .

Random Forest is een heel groot bos waar alles wel te vinden is. Open plekken zijn er genoeg, rotsen vind je er ook en beekjes stromen hier en daar door het gebied. Het is van niemand en er zwerven hier vooral Loners rond, maar iedereen mag hier komen.

00
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten